Suzuki claimt de goedkoopste eigendomskosten van Baleno in zijn segmenten

Hoewel glijden met een minimalistische veranderingen, maar Suzuki de zelfverzekerde Baleno Hatchback facelift kan concurreren met concurrenten. Afgezien van het lagere prijskaartje, is een van de te benadrukken voordelen in termen van eigendomskosten of onderhoudskosten.

Zelfs het hoofd van 4W Productontwikkeling en accessoires van PT Suzuki Indomobil Sales (SIS) Yulius Purwanto, verklaarde stellig dat de vergelijking van de onderhoudskosten van Baleno goedkoper is dan die van zijn concurrenten.Laatste Suzuki Baleno

“In vergelijking met aangrenzende merken hebben onze producten lagere eigendomskosten. Dit geeft klanten gemoedsrust bij het hebben van een modernere nieuwe Baleno,” zei Yulius vorige week in Jakarta.

In de vertaling van interne gegevens verklaarde Yulius de behandeling van Baleno binnen een jaar na gebruik van $ 100. Wat betreft het gebruik van maximaal vijf jaar, het bedrag bereikt $ 500. In vergelijking met rivalen, zoals de Honda Jazz, zijn de onderhoudskosten voor het eerste jaar $ 120. Wanneer het wordt verzameld voor maximaal vijf jaar gebruik, bereikt het bedrag $ 600.

Voor Toyota Yaris is de hoeveelheid onderhoud die tot vijf jaar door de eigenaar moet worden gedragen $ 550, en de hoogste is Mazda2 die in vijf jaar gebruik $ 700 bereikt.

“Pemilik Baleno lebih irit, kalau diambil lima tahun pemakaiannya, selisih Baleno dengan merek H $155, dengan merek T $100, dan dengan merek M $230,” ucap Yulius.

Suzuki menawarkan Baleno Facelift asal India ini dengan dua pilihan transmisi. Untuk manual dijual sebesar $15k, sementara pilihan transmisi otomatis empat percepatannya, dipasarkan sebesar $17k on the road Jakarta.

 

Want to say something? Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *