Auto AC tekenen zijn begonnen, dit is het bereik van de reparatiekosten

Airconditioner (AC) of airconditioning is een van de verplichte functies die beschikbaar moeten zijn in de auto om het reiscomfort te vergroten.

Maar ook dit deel ontsnapte niet aan schade. Bedrijfsontwikkeling Rotary Bintaro AC Adi Satria stelt dat de gemiddelde airconditioner niet optimaal functioneert omdat er problemen zijn met de compressor.

Dit gebeurt zowel omdat er een probleem in zit als de periode van verandering of onderhoud is ingegaan. “Verschillende soorten, kunnen te wijten zijn aan verminderde compressordruk, problemen bij freon, enzovoort. Over het algemeen verandert de oliecompressor eens in de 40.000 kilometer”, zei hij toen contact werd opgenomen met kompas, Jakarta, donderdag (19-12-2019).ac auto is problematisch

Kelvin Ong, hoofd van Rotary Workshop toegevoegd, meestal wat de bestuurder of passagier zal voelen wanneer de airconditioner van de auto niet optimaal werkt, is de rug voelt warm of warm aan. “Dit geldt vooral gedurende de dag. De handen voelen koud aan, maar de rug is nog steeds warm en zweterig. Als de AC-snelheid wordt verhoogd, begint het te voelen. Maar na verloop van tijd voelt alleen de wind,” zei hij. Wat betreft de reparatie van auto-airconditioners, ging Kelvin verder, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en het type auto.

Maar de gemiddelde service begint van $ 25 tot $ 150. “Dat omvat de vervanging van reserveonderdelen. Als de verandering van medium, rond $ 100. Dit kan worden gedaan zonder te lossen. Terwijl de grote service, vanaf $ 150 inclusief spoelsystemen en compressorolie verversen,” zei hij.

Rotary Bintaro AC is een workshop voor airconditioning voor auto’s die in 2000 werd opgericht. De werkplaats met vestigingen in de regio Zuid-Jakarta is al bekend bij automobilisten met vier wielen en de gemeenschap. “Bij de opening van deze nieuwe vestiging bieden we een reparatiekorting van 50 procent voor services en 10 procent voor de componenten. Kortingen kunnen worden genoten van 15 december 2019 tot 15 januari 2020,” zei Adi.

Want to say something? Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *